Singelveste kiest eWorX van Square DMS

Geplaatst op in de categorie nieuws

Woningcorporatie Singelveste uit Breda kiest de eWorX documentgenerator voor het aanmaken van haar documenten in huisstijl. Niet alleen de correspondentie, maar ook de presentaties en de elektronische nieuwsbrieven kunnen in de voorgeschreven huisstijl worden aangemaakt. Ook het aan- en afmelden voor de nieuwsbrief wordt volledig geautomatiseerd en in de huisstijl aangeboden.
Door de integratie tussen documentgeneratie en het archiveren van het document, is het indexeren van nieuwe documenten volledig geautomatiseerd.

Documentgenerator

Deze documentgenerator is volledig gebaseerd op DocSys.Web van B-ware. In samenwerking met Square DMS heeft B-ware de documentgenerator volledig toegespitst op het gebruik in samenwerking met eWorX. Hierdoor is een naadloze integratie met het primaire systeem van de corporatie gegarandeerd.

eWorX

eWorX, in de basis een geïntegreerd informatiesysteem, biedt een organisatie een complete oplossing aan op het gebied van documentenbeheer. Enterprise content management is hiervoor de gangbare term. Onderdelen van ECM zijn o.a.: Image Management en Datacapture, Document Management, Workflow Management, Record Management, Integratie.

De eWorX-modules bieden ruime functionaliteit rondom de document-levenscyclus. Denk hierbij aan zaken zoals Indexeren, Registreren, Bewerken, Bewaren, Vernietigen.

Over Square DMS

Square DMS loopt voorop in het aanbieden van geïntegreerde informatiesystemen waarbinnen digitale documenten belangrijk zijn Men helpt organisaties concurreren binnen de huidige digitale economie door het aanbieden van document informatie systemen die onderdeel uitmaken van het geïntegreerde bedrijfsproces. Er worden bewezen technologieën ingezet die digitaal zaken doen mogelijk maken.

Bezoek de website van Square DMS

Terug naar het overzicht