Stedin neemt documentgenerator in gebruik

Geplaatst op in de categorie nieuws

Voor het faciliteren van haar medewerkers bij het toepassen van de nieuwe huisstijl in de Microsoft Officeomgeving, maakt Stedin gebruik van een door B-ware ontwikkelde en gehoste documentgenerator. Via een beveiligde verbinding kunnen medewerkers van Stedin via een eenvoudige webpagina het gewenste document opvragen en voorzien van de juiste organisatiegegevens.
De applicatie laat zich gebruiken zonder dat hiervoor een installatie op het werkstation hoeft te worden uitgevoerd.

Word, Excel, PowerPoint en de Outlookondertekening

Momenteel heeft men de keuze uit verschillende Word-modellen, een Excel- en een PowerPoint-model. Het gekozen document wordt op de computer van de medewerker automatisch in de juiste uitvoerapplicatie geopend. Via dezelfde website kan men de handtekening voor Outlook configureren en instellen.

Over Stedin

Stedin is als netbeheerder verantwoordelijk voor een veilig en betrouwbaar transport van elektriciteit en gas. Stedin zorgt voor het transport van gas en elektriciteit in de Randstad naar bijna twee miljoen particuliere, zakelijke en overheidsklanten. Daarnaast is Stedin als netbeheerder verantwoordelijk voor de aanleg, de uitbreiding en het onderhoud van het transportnet. Stedin is sinds 1 juli 2008 de nieuwe naam van Eneco NetBeheer. Stedin heeft een eigen herkenbare positie. Dit past in het beleid van Eneco dat de netbeheerder een onafhankelijke rol dient te spelen in de energiemarkt. In deze markt past een duidelijke onderscheidende naam, die een combinatie is van “stedelijk en dynamiek”. In het merkbeeld is “.net” toegevoegd om duidelijk te maken dat het beheer van transportnetten de kerntaak is van Stedin.

Stedin is een 100% dochteronderneming van Eneco Holding NV. Stedin heeft vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Delft.

Terug naar het overzicht