Tempus kiest voor documentgeneratie via Internet

Geplaatst op in de categorie nieuws

Voor het faciliteren van haar medewerkers bij het toepassen van de nieuwe huisstijl in de Microsoft Officeomgeving, maakt Tempus gebruik van een door B-ware ontwikkelde en gehoste documentgenerator. Via een beveiligde verbinding kunnen medewerkers van Tempus via een eenvoudige webpagina het gewenste document opvragen en voorzien van de juiste organisatiegegevens.

De applicatie laat zich gebruiken zonder dat hiervoor een installatie op het werkstation hoeft te worden uitgevoerd.

Word, Excel, PowerPoint en de Outlookondertekening

Momenteel heeft men de keuze uit verschillende Word-modellen, een Excel- en een PowerPoint-model. Het gekozen document wordt op de computer van de medewerker automatisch in de juiste uitvoerapplicatie geopend. Via dezelfde website kan men de handtekening voor Outlook configureren en instellen.

Over Tempus

In de regio Zuid-Holland zijn de Eneco Installatiebedrijven vertegenwoordigd met verschillende vestigingen onder de directie van de hoofdvestiging Tempus in Schiedam.

Tempus is zowel op de particuliere als zakelijke markt een betrouwbare en professionele partner op het gebied van onderhoud, reparatie en installatie en advies met betrekking tot warmte en warmwater apparatuur.

Vanuit Schiedam en Delft is men werkzaam in Zuid-Holland. Tempus weet van warmte.

Naar de website van Tempus.

Terug naar het overzicht