Uitrol DocSys.Web® bij GDI

Geplaatst op in de categorie nieuws

Na een intensief traject heeft het GDI, op dinsdagavond 24 januari 2012, de upgrade en uitrol van de nieuwe huisstijlsoftware DocSys.Web uitgevoerd.

Uitrol DocSys.Web bij GDI

Aan het begin van 2011 werden de specificaties opgesteld en zijn we begonnen met het maken van sjablonen en het inrichten van DocSys.Web. De eerste versie werd al aan het begin van de zomer opgeleverd en kon in juli grondig worden getest bij het GDI.

Ruim vijftig bevindingen kwamen terug uit de tests, die in samenspraak tussen de GDI afdelingen DWO, ECM, SLM, functioneel beheer Directie Voorlichting (opdrachtgever), functioneel beheer Digijust én onze specialisten, opnieuw getest en aangepast zijn.

Zowel het opnieuw testen van deze huisstijlsoftware alsook de uitrol was een complexe actie, aangezien het in totaal 3.000 door GDI beheerde werkplekken betreft, waaronder die van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Door de integratie van DocSys.Web met Digijust en MS-Office applicaties, zoals MS-Word en MS-Outlook, diende dit nauwkeurig en grondig te gebeuren.

Acht GDI specialisten vanuit de verschillende disciplines, de opdrachtgever, functioneel beheer DV en FB Digijust waren op de avond van de uitrol aanwezig om ervoor te zorgen dat de uitrol succesvol zou verlopen. In samenwerking met onze specialisten is dat uitstekend gelukt.

Bron: GDI

Terug naar het overzicht