Optimale flow bedrijfsinformatie

De juiste informatie op de juiste plaats, daar gaat het om. Met DocSys wordt bedrijfsinformatie op een gestructureerde en veilige manier verzameld, bijeengezet en op de gewenste manier opgeslagen en gedeeld. Geautomatiseerd en soepel en uiteraard voorzien van metadata. DocSys beschikt over een uitgebreide API en koppelt moeiteloos met DMS, ERP-, HRM-, CRM-, en overige systemen en databases. Krijg grip op uw documentenstroom.

Informatie aanvragen Gratis demo aanvragen

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys

Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis
Logo Arcadis

Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS

Optimaliseren van de stroom bedrijfsinformatie voor informatiemanagers

DocSys helpt u om informatiestromen en documentenstromen te optimaliseren door bedrijfsinformatie op een geautomatiseerde, structurele manier te verzamelen en het delen en opslaan van informatie en documenten te vereenvoudigen. DocSys kan eenvoudig uitgebreid worden met een Workflow Manager die inzicht geeft in de voortgang van de processen. Nieuwe technieken en bewezen kwaliteit zorgen dat informatie eenvoudig en veilig samengesteld, gedeeld en opgeslagen wordt. Zo zorgt u voor optimale workflow en output management.

Integratie ERP enz.

DocSys integreert met ERP-, CRM- en HRM-systemen en overige systemen en databases waarin informatie is opgeslagen. DocSys zorgt dat de juiste informatie geautomatiseerd op de juiste plek geplaatst wordt. Foutloos.

lees meer

Opslaan in DMS

DocSys kan informatie verzamelen en op de juiste manier opslaan in uw DMS. DocSys.DMS waarborgt de consistentie tussen metadata en het fysieke document in alle situaties. Kies voor 100% betrouwbaarheid.

Lees meer

Foutloze inhoud

Het standaardiseren van informatie middels een Brievenboek met Standaarddocumenten en Tekstblokken zorgt voor foutloze inhoud. Mensen kiezen eenvoudig voor goed gecontroleerde inhoud.

lees meer

Gebruiksvriendelijk

DocSys werkt intuïtief en wordt hierdoor snel geaccepteerd door de gebruikers. Acceptatie is cruciaal bij een soepele implementatie en zorgt ervoor dat de software op de juiste manier gebruikt wordt.

lees meer

Informatie beveiligen

Het toekennen van een classificatie, een watermerk en/of een uniek persoonlijk kenmerk kan allemaal verzorgd worden met DocSys. Dit biedt bijvoorbeeld inzicht in de herkomst van documenten en het vereenvoudigt zoeken/vinden.

lees meer

Efficiënt werken

Dankzij DocSys wordt informatie op een efficiënte manier verzameld, gebundeld en gedeeld. De Workflow Manager biedt inzicht in de voortgang van een proces. DocSys ondersteunt resultaat- en zaakgericht werken.

lees meer

HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
Logo Arcadis

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op