Altijd en overal eenvoudig foutloze documenten maken

Gebruiksgemak. U helpen om foutloze documenten te maken, vanaf ieder device en iedere locatie, dat staat centraal. DocSys is intuïtief en sluit aan bij de manier waarop u gewend bent te werken. Of u nu op kantoor zit, thuis werkt of onderweg bent, BYOD en maak eenvoudig documenten en correspondentiemiddelen in huisstijl. Altijd voorzien van de juiste inhoud en eenvoudig op te slaan. Vertrouwd, maar makkelijker.

Informatie aanvragen Gratis demo aanvragen

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys

Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS

Focus op gebruiksgemak: nooit meer lang zoeken of overtypen voor eindgebruikers

U hoeft nooit meer lang te zoeken naar het juiste basisdocument, informatie uit oude documenten te kopiëren of eindeloos te puzzelen om de opmaak voor elkaar te krijgen. DocSys vereenvoudigt kantoorwerk. Kies voor gebruiksgemak.

Overzichtelijk

Met DocSys opent u snel het basisbestand voor het document dat u wilt maken. Nooit meer zoeken naar geschikte documenten, maar altijd en overal een actueel, gebruiksvriendelijk sjabloon voorhanden.

lees meer

Opmaak verzorgd

Ieder document is automatisch in de juiste huisstijl. U kunt dus hierdoor volledig focussen op inhoud. Maar ook het toevoegen van -goed gecontroleerde- inhoud kunnen we sterk vereenvoudigen.

lees meer

Nooit meer overtypen

Haal de gegevens die u nodig heeft eenvoudig rechtstreeks uit het ERP-, CRM-, HRM-systeem of een andere database die hiervoor is ingericht. Nooit meer overtypen of kopiëren en gegevens zijn altijd actueel.

lees meer

Brievenboek

Mogelijk maakt u vaak documenten met daarin dezelfde tekst die u personaliseert voor iedere ontvanger. Een Standaarddocument met opmaak én inhoud bespaart u dan veel tijd en voorkomt fouten.

Lees meer

Handige Tekstblokken

Tekstblokken zijn bouwstenen voor foutloze documenten. Goed gecontroleerde stukken tekst die u eenvoudig – dikwijls automatisch op basis van gemaakte keuzes – toevoegt aan een document.

Lees meer

Afzender ingesteld

Nadat u eenmalig uw afzenderprofiel heeft aangemaakt worden bij ieder document de juiste persoons- en organisatiegegevens toegevoegd. U kunt meerdere afzenders aanmaken en snel switchen tussen profielen.

lees meer

Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op