Kies voor procesoptimalisatie en foutloze HR-documenten

Fouten in arbeidsovereenkomsten, mutatiebrieven en andere HR-documenten kunnen grote gevolgen hebben. DocSys voorkomt fouten en zorgt dat HR-medewerkers eenvoudig en snel foutloze HR-documenten maken. Op kantoor, maar ook thuis, dankzij onze cloud-oplossing DocSys Online. Kies voor zekerheid en efficiëntie en houd meer tijd over voor strategisch personeelsbeleid.

Informatie aanvragengratis demo aanvragen

Logo Arcadis

Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS

Foutloze personeelsbrieven, arbeidsovereenkomsten, mutatiebrieven en overige HR-documenten voor HRM- en P&O-managers

Met DocSys maakt iedere HR-medewerker snel en foutloos arbeidsovereenkomsten, mutatiebrieven, ontslagbrieven, jubileumbrieven en andere HR‑documenten. Een overzichtelijk Brievenboek en de mogelijkheid om geautomatiseerd gegevens uit het (e-)HRM-systeem en Tekstblokken te importeren, maken zoeken en overtypen overbodig. DocSys zorgt voor foutloze inhoud en een prettige, efficiënte manier van werken.

Gebruiksvriendelijk

DocSys zorgt dat iedere medewerker snel en foutloos HR-documenten en correspondentie maakt. Het zoeken naar de juiste informatie en het overtypen of kopiëren van gegevens zijn verleden tijd.

Lees meer

Foutloze inhoud

Een Brievenboek met Standaarddocumenten en intelligente Tekstblokken zorgt voor controle over de inhoud van documenten. Kies een model met inhoud of voeg eenvoudig, zelfs automatisch, Tekstblokken in.

Lees meer

HRM-integratie

DocSys haalt de gegevens van uw medewerkers rechtstreeks uit het HRM-systeem. Er zijn minder menselijke handelingen nodig, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden voorkomen.

 Lees meer

Snel en accuraat

Datakoppelingen in Standaarddocumenten bespaart HRM veel tijd. Bij KPN worden de gegevens uit Peoplesoft automatisch in het HRM-Brievenboek verwerkt. Een snelle en accurate reactie voorkomt ergernis bij uw medewerkers.

Lees meer

Altijd actueel

Doordat de Tekstblokken scripts bevatten (keuzes en opties) worden teksten slechts eenmaal opgeslagen. Door het beperkte aantal Tekstblokken houdt u zicht op de ‘tone of voice’ en actualiseert u eenvoudig uw HRM-Brievenboek.

lees meer

Het nieuwe werken

Met cloud-oplossing DocSys Online faciliteert u eenvoudig het nieuwe werken. Uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie en ieder device (tablet, smartphone, laptop of desktop) de gewenste documenten maken, delen en bewerken.

LEES MEER

NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
NUON gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op