Zeker van foutloze, professionele correspondentie

U wilt zeker zijn van uniforme, professionele communicatie, intern en extern. DocSys zorgt dat iedere medewerker eenvoudig en foutloos documenten maakt. Altijd in huisstijl en voorzien van actuele informatie en gegevens. Vanaf iedere locatie en met ieder device. DocSys vereenvoudigt documentbeheer en zorgt dat uw correspondentie van hoog niveau is.

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys

Strukton, een organisatie met diverse identiteiten profileert zich met één model

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter, Communicatie Strukton

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis
Logo Arcadis

Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS
Logo Wooncompagnie, tevreden gebruiker DocSys

Effectief documentmanagement door integratie systemen bij Wooncompagnie

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys.Web 100% garantie heb op het inbrengen van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach, Hoofd ICT Wooncompagnie
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven

KPMG gebruikt het flexibele Headlines voor prachtige nieuwsbrieven

"De kracht van Headlines zit ‘m in de eenvoud. Nieuwe gebruikers zijn daardoor snel in staat om zelf nieuwsbrieven of uitnodigingen op te maken en te versturen, zonder uitgebreide training of begeleiding. Met name de opmaak van interne nieuwsbrieven kan als gevolg daarvan eenvoudig decentraal plaatsvinden, inmiddels door zo’n 250 gebruikers verdeeld over de KPMG-vestigingen in het land. En dat alles conform onze huisstijl."
Martin Janse, Projectleider CRM bij KPMG

Eenvoudig huisstijl- en documentbeheer en foutloze output voor Communicatiemanagers

DocSys zorgt voor overzicht en maakt het makkelijk om documenten te maken. Correspondentiemiddelen en benodigde documenten zijn altijd voorzien van de juiste huisstijl en actuele gegevens door koppelingen met databases met informatie over uw diensten en producten en de gegevens van uw klanten, relaties en medewerkers. Werk vanuit Microsoft Office, een ander tekstverwerkingsprogramma, een primair systeem of bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit SharePoint. Maak documenten maken makkelijk en borg opmaak, inhoud en het foutloos afdrukken, versturen en opslaan van documenten.

Gebruiksgemak

Iedereen maakt eenvoudiger en sneller documenten in huisstijl. DocSys maakt hergebruik van verouderde documenten, kopiëren en overtypen overbodig. U hoeft nooit meer voor huisstijlpolitie te spelen.

Lees meer

Altijd de juiste huisstijl

Ieder correspondentiemiddel of document is altijd in de juiste huisstijl. Met de Multi Label Manager maakt u met één huisstijlmodel documenten voor bedrijfsonderdelen met diverse identiteiten.

Lees meer

Actuele gegevens

Haal actuele gegevens eenvoudig rechtstreeks uit de databases met informatie over uw producten, diensten en de gegevens van klanten, relaties en medewerkers. Hierdoor voorkomt u pijnlijke en kostbare fouten.

lees meer

Beheer van teksten

Een Brievenboek met Standaarddocumenten en Tekstblokken zorgt voor overzicht. Teksten zijn eenvoudig up-to-date te houden en makkelijk te importeren. Optimale controle over inhoud.

Lees meer

Managementinformatie

Uitgebreide managementinformatie geeft inzicht in het werkelijke gebruik van de huisstijl. Tot op document- of tekstblokniveau kunt u zien hoe vaak deze wordt gebruikt in welk organisatieonderdeel.

Lees meer

Diverse modules

Voor iedere (Office-)applicatie is een module beschikbaar. Word, PowerPoint, Outlook, Excel of equivalenten. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft. DocSys is bij kleine en grote organisaties in gebruik.

lees meer

Communicatiebeheer

Model Explorer

Deze bestaat net als de Windows-verkenner uit een boomstructuur met mappen en een overzicht van voor de gebruiker beschikbare modellen. Vanuit de Model Explorer kunt u ook van de huisstijl de gebruiks- en managementinformatie opvragen. Hiermee kunt u het gebruik volgen en bepalen voor welke documenten veel tijd te winnen valt met datakoppelingen.

Image Manager

Hiermee kunt u beeldmateriaal in Windows-directory’s beheren en foto’s en afbeeldingen in DocSys modules toevoegen. De Image Manager kan ook als eenvoudige beeldbank worden gebruikt.

Contact Manager

Hiermee kunt u aangeven uit welke persoonlijke en centrale systemen de contactgegevens gebruikt mogen worden (bijvoorbeeld eigen contactpersonen uit Outlook of Microsoft CRM).

Multi Label Manager

De Multi Label Manager biedt de mogelijkheid om een bibliotheek van logo’s aan te leggen en deze logo’s te koppelen aan de huisstijlmodellen. U kunt daarmee op afdelingsniveau bepalen welke huisstijlkenmerken (logo, naam, locatie, etc.) worden gebruikt. Dit biedt het grote voordeel dat u hetzelfde huisstijlmodel kunt gebruiken voor bedrijfsonderdelen met een eigen of afwijkende bedrijfsidentiteit.

Multi Language Manager

DocSys is gebaseerd op Unicode en is volledig meertalig. Hierdoor worden ook talen met een eigen tekenset (Cyrillisch, Chinees, Turks) gefaciliteerd. Helpteksten zijn lokaal te actualiseren door aangestelde contentbeheerders met de Multi Language Manager.

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven
NUON gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Logo Arcadis
Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Foutloze correspondentie in huisstijl met DocSys

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op