Huisstijlautomatisering: prachtige middelen, sterk en herkenbaar merk

U kent het belang van een goed imago en de herkenbaarheid van uw merk. Met DocSys borgt u uw huisstijl en professionele uitstraling. Maak prachtige middelen om uw doelgroep te verleiden en profiteer van de voordelen van CRM-integratie en de uitgebreide managementinformatie.

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT
Logo Arcadis

Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys

Strukton, een organisatie met diverse identiteiten profileert zich met één model

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter, Communicatie Strukton
KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven

KPMG gebruikt het flexibele Headlines voor prachtige nieuwsbrieven

"De kracht van Headlines zit ‘m in de eenvoud. Nieuwe gebruikers zijn daardoor snel in staat om zelf nieuwsbrieven of uitnodigingen op te maken en te versturen, zonder uitgebreide training of begeleiding. Met name de opmaak van interne nieuwsbrieven kan als gevolg daarvan eenvoudig decentraal plaatsvinden, inmiddels door zo’n 250 gebruikers verdeeld over de KPMG-vestigingen in het land. En dat alles conform onze huisstijl."
Martin Janse, Projectleider CRM bij KPMG

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis

Vereenvoudigt merkmanagement voor marketingmanagers

DocSys vereenvoudigt merkmanagement. Het zorgt voor een professionele, herkenbare uitstraling in alle communicatiemiddelen. Iedere e-mail is in huisstijl en medewerkers maken eenvoudig prachtige presentaties, uitnodigingen, nieuwsbrieven en meer. Documenten zijn automatisch voorzien van de juiste huisstijl en gegevens van klanten en overige relaties zijn eenvoudig te selecteren. Het maken van een grote gepersonaliseerde mailing kost hierdoor weinig tijd en moeite. Bouw aan een sterk, herkenbaar merk. DocSys zorgt voor merkmanagement.

Merkmanagement

Borg consequent gebruik van de huisstijl en bouw aan een sterk, herkenbaar merk. Professionele, uniforme communicatie levert een belangrijk bijdrage aan uw corporate identity.

lees meer

Foutloze content

Krijg controle over inhoud dankzij Standaarddocumenten en de mogelijkheid om intelligente Tekstblokken te maken en importeren. Goed overzicht, eenvoudig beheer en onderhoud.

Lees meer

E-mailhandtekening

E-mail is een belangrijk communicatiemiddel. Voorkom wildgroei aan e-mailhandtekeningen, zorg dat iedereen een keurige ondertekening heeft. De juiste gegevens én de juiste huisstijl.

Lees meer

CRM-koppeling

Haal de benodigde gegevens rechtstreeks uit uw Customer Relationship Management-systeem. Uitgevoerde acties, zoals een mailing worden op de juiste manier opgeslagen in uw CRM-systeem.

lees meer

Mailings en DM-acties

Het genereren, versturen en archiveren van perfect gepersonaliseerde mailings en DM-acties verloopt snel en soepel. Laat informatie die toch al ergens staat automatisch op de juiste plek zetten. Makkelijk en foutloos.

Lees meer 

E-mailmarketing

U kent de kracht van afbeeldingen. Met Headlines maakt u aantrekkelijke digitale nieuwsbrieven waarin afbeeldingen goed getoond worden. Monitor het effect van marketingacties en behaal het beste resultaat.

Lees meer

Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
Eneco gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op