Snel foutloze offertes en contracten maken

Iedere offerte is een kans op een opdracht. U wilt dus dat Sales-medewerkers en Medewerkers Binnendienst snel en foutloos offertes en bijbehorende contracten maken. Met DocSys wordt de benodigde informatie op gestructureerde wijze verzameld en zijn opmaak en inhoud altijd keurig verzorgd. Kies voor foutloze, professionele offertes.

Informatie aanvragengratis demo aanvragen

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis

Snel foutloze offertes en contracten maken voor Salesmanagers

De informatie over uw producten en diensten is vastgelegd in diverse systemen. Voorkom dat Sales-medewerkers en Medewerkers Binnendienst lang bezig zijn met het zoeken van de juiste informatie en het verzorgen van de opmaak van offertes en contracten, door DocSys de benodigde informatie te laten verzamelen. Door datakoppelingen, Tekstblokken en rekenregels worden foutloze offertes en contracten – inclusief bijlagen – supersnel opgesteld.

Gegevens verzamelen

DocSys verzamelt de benodigde informatie uit uw ERP-systeem, CRM-systeem of andere bronnen en zorgt dat de juiste informatie geautomatiseerd op de juiste plek in een offerte of contract terecht komt.

lees meer

Foutloze inhoud

Informatie wordt rechtstreeks uit systemen/databases gehaald en zoveel mogelijk gestandaardiseerd met behulp van een Brievenboek met Tekstblokken. Dit verkleint de kans op fouten aanzienlijk.

lees meer

Uniforme output

Iedere offerte en contract heeft dezelfde look en feel. DocSys verzorgt de opmaak in huisstijl en zorgt voor uniformiteit. Met keurig verzorgde offertes en contracten maakt u een professionele indruk.

lees meer

Tijdswinst

DocSys zorgt voor overzicht. Nooit meer lang zoeken naar de benodigde informatie, kopiëren en overtypen, maar simpelweg selecteren via het handige vraag-en-antwoordscherm. DocSys bespaart tijd. U maakt dus meer offertes in dezelfde tijd.

lees meer

Makkelijk

DocSys is gebruiksvriendelijk en wordt snel omarmd door gebruikers. Gebruiksvriendelijke vraag-en-antwoordschermen helpen om de benodigde informatie snel te verzamelen, waarna documenten foutloos worden opgebouwd.

lees meer

CRM-integratie

DocSys.CRM kan automatisch de gegevens van Outlook- en telefooncontacten overnemen en maakt een actie aan om deze in het CRM in te voeren. Door uw medewerkers werk uit handen te nemen blijft het CRM-systeem actueel.

lees meer

HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Ecorys gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op