Software met een snelle ROI en lange levensduur

DocSys is de flexibele oplossing voor documentcreatie in huisstijl die met uw organisatie meegroeit en is beschikbaar als On-premise variant of Software as a Service (SaaS) oplossing. DocSys zorgt voor een significante besparing van tijd en kosten en is een investering met een snelle ROI. Wat kunt u besparen?

Informatie aanvragengratis demo aanvragen

Cordaan gebruikt DocSys Online met SharePoint koppeling voor documentcreatie in huisstijl

Integratie DocSys Online met SharePoint en Office 365 zorgt dat Cordaan altijd en overal in huisstijl communiceert

“Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys Online is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling.”
Nadia Pignato, Senior Communicatieadviseur Cordaan
Holmatro gerbuikt DocSys.Web voor wereldwijde communicatie in huisstijl

DocSys borgt huisstijl Holmatro

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis
Logo Arcadis

Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys

Strukton, een organisatie met diverse identiteiten profileert zich met één model

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter, Communicatie Strukton

Investering met goede prijs-kwaliteitverhouding voor Inkoopmanagers

U kiest de modules die relevant zijn voor uw organisatie en kunt op ieder moment uitbreiden. DocSys zorgt voor een significante tijdsbesparing en maakt een forse besparing op Office-licenties mogelijk. Huisstijlmodellen blijven ook werken bij nieuwe versies van Microsoft Office en doordat Tekstblokken en Standaarddocumenten eenvoudig zelf gemaakt en aangepast kunnen worden heeft DocSys een lange levensduur. DocSys biedt u een snelle ROI en prima prijs-kwaliteitverhouding.

Lage beheerkosten

DocSys verlaagt beheerkosten met 70 procent. Doordat modellen centraal beheerd worden, hoeven wijzigingen in teksten of huisstijl maar op één plek doorgevoerd te worden. Aangepaste modellen zijn direct organisatiebreed beschikbaar.

Lees meer

Lange levensduur

Een huisstijl gaat gemiddeld 9 jaar mee, terwijl Microsoft elke 3 jaar een nieuwe Office of Operating systeem uitbrengt. De huisstijlmodellen van DocSys blijven werken, zonder updatekosten. Teksten zijn eenvoudig zelf actueel te houden, zonder tussenkomst van IT.

Lees meer

Lagere printkosten

Door het printen van adresgegevens en (afdeling)naam kan generiek drukwerk worden besteld. Het automatiseren van de papier- en printerladekeuze zorgt voor minder papierverspilling. Door het gebruik van KIX-codes bespaart u op portokosten.

lees meer

Tijdsbesparing

DocSys zorgt dat de opmaak altijd verzorgd is. Medewerkers kunnen zich volledig focussen op inhoud, maar ook inhoud kan geborgd worden met een Brievenboek en Tekstblokken. Hierdoor wordt veel tijd bespaard en fouten voorkomen.

lees meer

Bespaar op licenties

DocSys Online werkt feilloos met de Office Online varianten van Office 365. U heeft geen volledige geïnstalleerde versies van de Office-applicaties nodig en bespaart hierdoor fors op Office-licenties. Al snel meer de 15 euro per medewerker, per maand.

lees meer

Multi Label, meertalig

De huisstijlmodellen kunnen voor meerdere bedrijfsonderdelen worden gebruikt. Deze onderdelen kunnen een afwijkende identiteit (logo, naam) of taal hebben. Het gebruik van één set modellen zorgt voor een forse besparing.

lees meer

Office-onafhankelijk

DocSys werkt niet alleen met Microsoft Office, ook met Office Online, Apache OpenOffice, LibreOffice, Google Drive en andere tekstverwerkers kunt u profiteren van de voordelen van DocSys.

KPMG gebruikt DocSys Headlines voor digitale nieuwsbrieven
NIBC gebruikt DocSys voor correspondentie in huisstijl
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys
HEINEKEN gebruikt DocSys van B-ware Business Software

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op