Open standaard software faciliteert zaakgericht werken

Zaakgericht en efficiënt werken. Informatie op een gestructureerde manier verzamelen, verwerken tot de gewenste vorm en delen en archiveren. DocSys vereenvoudigt documentcreatie in huisstijl en optimaliseert document workflow. DocSys is een bewezen oplossing met lange levensduur.

Informatie aanvragen gratis demo aanvragen

DocSys.Web zorgt voor uniforme uitstraling NS

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. De ervaring met de huidige DocSys-suite maakt het mijn interne klant makkelijker om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."
Evert-Jan van Himbergen, Projectmanager Corporate Identity NS
Logo Strukton, tevreden gebruiker DocSys

Strukton, een organisatie met diverse identiteiten profileert zich met één model

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter, Communicatie Strukton

Gepersonaliseerde, foutloze correspondentie bij Menzis

“De medewerkers besparen veel tijd met DocSys.CRM. Zij vinden vooral de eenvoud en het gebruiksgemak bij het maken van huisstijlsjablonen ideaal. Ook verzorgt Docsys.CRM de output van contractgegevens uit Archie door middel van een Excelformulier. De output wordt voor het bronsysteem gebruikt en de gegevens op het Excelformulier zijn door Menzis zelf te bepalen.”
Maikel van Droffelaar, Functioneel Beheerder bij Menzis

Zaakgericht werken en besparen voor overheidsinstantie

De kwaliteit van de output borgen, zaakgericht werken mogelijk maken en besparen. Gebruik de informatie in uw systemen op een handige manier en borg correct opslaan van informatie. DocSys is een verantwoorde ICT-investering voor overheidsinstanties.

Zeer voordelig

DocSys is succesvol geïmplementeerd bij een aantal ministeries en rijksonderdelen. De rijksbrede huisstijl is zowel op Microsoft- als OpenOffice-omgeving gerealiseerd. Stap in zonder configuratiekosten.

Lees meer

Maar één model nodig

Met de Multi Label Manager kunt u de reeds bestaande rijksbrede huisstijlmodellen gebruiken en voor uw specifieke ministerie of zelfstandige dienst aanpassen tot op afdelingsniveau.

lees meer

Dezelfde interface

Dankzij de Toolbar Manager staan alle functies overzichtelijk in één huisstijlwerkbalk of -lint. Bij verandering van Office-omgeving blijven de iconen en functies hetzelfde en dus goed herkenbaar voor gebruikers.

Lees meer

Eenvoudige migraties

Bij migraties van bijvoorbeeld Office 2010 naar Office 2013 hoeft u de huisstijlmodellen niet aan te passen. Het beheer van Tekstblokken en Standaarddocumenten in het Brievenboek ligt buiten de IT-afdeling.

lees meer

OpenOffice-integratie

De modellen zijn voor zowel Microsoft als OpenOffice beschikbaar. Omdat de huisstijlwerkbalk hetzelfde blijft, merken uw gebruikers waarschijnlijk niets van een overstap van Microsoft Office naar OpenOffice.

lees meer

Forse besparing

Met 50.000 gebruikers is DocSys marktleider bij de rijksoverheid. Geen configuratiekosten, tijdsbesparing, besparing op printkosten enz. maken DocSys een investering met een snelle ROI.

Lees meer

Rijksbrede huisstijl, overstap naar DocSys eenvoudig gemaakt

Rijksbrede huisstijl al voorgeconfigureerd

DocSys is al voorgeconfigureerd op de rijksbrede huisstijl voor zowel Microsoft als OpenOffice. Als u overstapt betaalt u niets voor de modellen en maakt u geen configuratiekosten.

Geen extra kosten voor organisatieonderdelen met eigen identiteit

Met de Multi Label Manager kunt u op afdelingsniveau variaties binnen de rijksbrede huisstijl regelen. Hiermee bespaart u op model-, configuratie- en onderhoudskosten.

Kies voor het huisstijlsysteem met de laagste onderhoudsinspanning

Bij overgang naar een andere Office-versie hoeft u de modellen niet aan te passen.

De open hybride architectuur is de beste keuze voor uw ICT-architectuur

DocSys is met meer dan 50.000 gebruikers marktleider bij de Rijksoverheid. Hoofdreden is de open hybride architectuur. Open betekent dat u makkelijk datakoppelingen kunt maken met andere systemen. DocSys is hybride omdat het zelf de Office omgeving aanstuurt, maar het zich op eenvoudige wijze door andere IT-systemen laat aansturen om als documentgenerator te worden gebruikt.

Minimaliseer uw gebruikersopleidingskosten

Met de Office Toolbar Manager kunt u de meest gebruikte functies in een lint of werkbalk plaatsen. Hierdoor blijft bij een Office-migratie voor de gebruikers alles hetzelfde. Zelfs bij een migratie van Microsoft naar OpenOffice blijven de iconen in de huisstijlwerkbalk of -lint identiek. Hiermee wordt een grote drempel voor een overgang naar OpenOffice weggenomen (opleidingskosten gebruikersorganisatie).

Politieacademy is tevreden gebruiker van DocSys
Het mInisterie van Veiligheid en Justitie gebruikt DocSys

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op