Webbased documentgenerator voor Joulz

Geplaatst op in de categorie nieuws

Met ingang van 1 januari 2009 maakt Joulz gebruik van de documentgenerator van B-ware voor het aanmaken van Microsoft Office documenten in de huisstijl. Voor Joulz is een webserver ingericht waar gebruikers, met behulp van een webbrowser, de juiste documentsoort met de correcte bedrijfsgegevens kunnen selecteren. B‑ware verzorgt de volledige hosting en beheer van deze webserver.

Documentgenerator

De documentgenerator van B-ware is een webapplicatie die volledig via het Internet gebruikt kan worden. Het enige dat de gebruiker nodig heeft is een webbrowser. Via een eenvoudig te bedienen invulscherm kiest de gebruiker voor het juiste organisatieonderdeel, het gewenste model en eventueel de documenttaal. Met een druk op de knop wordt dan op de server het opgevraagde document aangemaakt en vervolgens geopend in de bijbehorende Microsoft Office applicatie op het systeem van de gebruiker.
Naast de correspondentiemodellen voor Microsoft Word is er de keuze voor een PowerPoint presentatiemodel en een Outlookondertekening.

Joulz

Joulz is per 1 januari 2009 de nieuwe naam van het infrabedrijf van Eneco Holding N.V. Tot deze holding behoren ook het netbeheerbedrijf Stedin en het energiebedrijf Eneco.

Joulz is actief in heel Nederland, met vestigingen in de grote steden Den Haag, Utrecht, Rotterdam, evenals in Haarlem, Dokkum en Weert.

Bezoek de website van Joulz.

Terug naar het overzicht