Win een iPad2

Geplaatst op in de categorie nieuws

Win een iPad2 in de DocSys.Web® Adformatie Archeologo zomerfotowedstrijd.

DocSys.Web® daagt Marketing- en Communicatieprofessionals uit om tijdens de vakantieperiode de ogen open te houden voor merk- of reclameuitingen die een duidelijke ‘couleur locale’ hebben of waarvan de tijd lijkt te hebben stil gestaan. Zie jij zo’n opmerkelijke Hollandse merkuiting maak dan een foto en stuur hem op naar archeologo@b-ware.com. Elke maand bepaalt een vakjury wie de meest opmerkelijke foto heeft gemaakt. De winnende foto krijgt een eervolle vermelding in de TamTam van Adformatie en de maker wint een iPad2. De archeologo-fotowedstrijd loopt in de zomer maanden juni, juli en augustus.

Kostbare rebrand na rebrand kan niet voorkomen dat oude namen en beeldmerken standhouden. Vaak nog járen na het wijzigen van de oude huisstijl. Adformatie’s Tamtam brengt sinds 2008 onder de naam Archeologo in kaart hoe het Hollandse merkenerfgoed dapper weerstand biedt aan vernieuwingsdwang. Om op een aardige manier duidelijk te maken hoe lastig het is om een huisstijl consequent door te voeren, looft B-ware Business Software elke maand een IPad2 uit voor de meest opmerkelijke archeologo-foto. Tijdens de vakantieperiode accepteren we ook merk- en huisstijluitingen met een duidelijke couleur locale. Lees de rubriek TamTam in Adformatie van 27 mei voor meer voorbeelden.

In de vakjury zitten Hans Brandt (Director Strategy) van Total Identity, Edo van Dijk (Creative Director en Partner) van EdenSpiekermann, en Erwin Wijman (redacteur) van Adformatie’s TamTam. Stuur je foto van de uiting mét vermelding van vindplaats voor de 21ste van de maand naar archeologo@b-ware.com.  De winnaar wordt in de eerst volgende Adformatie bekend gemaakt. De inzenders verlenen toestemming om winnende foto’s te plaatsen in de TamTam van Adformatie, de website van Adformatie en de DocSys.Web®-nieuwsrubriek.

Terug naar het overzicht