Winnaars archeologo-fotowedstrijd

Geplaatst op in de categorie nieuws

Ook zo’n heimwee naar de zomer? Daarom blikken we nog even terug naar de archeologo-fotowedstrijd van afgelopen zomer. De laatste 2 winnaars hebben hun iPad al een tijd geleden in ontvangst genomen. We willen u de winnende foto’s niet onthouden.

De 2e iPad is gewonnen door Danny de Jong, eigenaar van een fotostudio in Amsterdam. De winnende foto is de ‘vergeten’ Batavus-gevelreclame.

De derde en laatste winnaar van de archeologo-fotowedstrijd is Janneke Siezen. Zij maakte de winnende foto in Dreischor (Schouwen-Duiveland).

Over de foto van het Zwitsallogo zegt de jury: “Vooral mooi omdat het illustreert hoe dit type merken in de loop van de afgelopen decennia van ‘geneesmiddel’ naar ‘care’ producten zijn opgeschoven. De muurschildering op dit winkelpand is ook fraai, maar het uithangbordje van Zwitsal is bijzonderder omdat die makkelijker te verwijderen is. Terechte keuze van de fotograaf dus.”

Op 20 oktober jl. heeft Janneke Siezen uit handen van Bas ten Hoeve, directeur en eigenaar van B-ware Business Software, de gewonnen iPad2 in ontvangst mogen nemen.

Terug naar het overzicht