Iedere afdeling van Arcadis maakt documenten in de juiste huisstijl

Als toonaangevend kennisgedreven onderneming wilde ARCADIS de kwalificaties en certificaten die de diverse onderdelen hebben verankeren in de huisstijl. Deze kwalificaties zijn onderdeel van het onderscheidende vermogen en dienen daarom in alle klantcorrespondentie juist en relevant te worden toegepast.

Huisstijl in Word, PowerPoint, Outlook

Voor ARCADIS is een huisstijlsysteem voor Word, PowerPoint en e-mailondertekening gerealiseerd, waar op afdelingsniveau kan worden geregeld welke kwalificaties in welke volgorde en op welke pagina’s worden weergegeven. Dit om de juistheid en relevantie voor de klant te borgen.

Multi Label Manager

Dit klinkt complex, maar met Multi Label Manager is dit eenvoudig te realiseren, omdat taal, logo’s en bedrijfsonderdeel op afdelingsniveau kunnen worden geregeld. Het grote voordeel van de op open standaard gebaseerde modellen is dat maar één model nodig is om deze flexibiliteit in beeldmerk, gebruik en taal te realiseren.

"Als kennisgedreven onderneming is het belangrijk voor ARCADIS dat wij onze kwalificaties bevestigen. De relevante beeldmerken van behaalde certificaten en kwaliteitsnormen verschillen per vakgebied en per land. Om knip- en plakwerk en gemiste kansen te voorkomen wilden wij dit borgen in onze huisstijl. Wij zijn tevreden over de flexibiliteit en meertaligheid van het huisstijlsysteem. Al onze documenten en presentaties stralen nu ARCADIS-kwaliteit uit."
Paulien Zijlstra, Communicatieconsultant ARCADIS

Over ARCADIS

ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert op de gebieden infrastructuur, water, milieu en gebouwen. We werken aan de verbetering van mobiliteit, duurzaamheid en de kwaliteit van leven, door balans aan te brengen tussen de gebouwde en natuurlijke leefomgeving.

ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten voor bedrijven en overheden. Met 15.000 medewerkers en EUR 1,8 miljard omzet, heeft de onderneming een uitgebreid internationaal netwerk dat steunt op sterke lokale marktposities.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op