DocSys borgt huisstijl Holmatro

Holmatro is sinds 2008 tevreden gebruiker van DocSys. De ontwikkeling van de nieuwe huisstijl en opening van de vestiging in China waren aanleidingen om de identiteit van de organisatie te borgen in alle uitingen. Sinds de implementatie van huisstijlsysteem DocSys corresponderen medewerkers automatisch in de huisstijl van Holmatro.

Automatisch in huisstijl

Voor de selectie van het huisstijlsysteem was uiteraard een pakket van wensen en eisen opgesteld door Holmatro. DocSys werd gekozen omdat het voldeed aan alle eisen en hoog scoorde op:

  1. Gebruiksgemak: Mensen kunnen vanuit Office werken zoals ze gewend zijn. Documenten, presentaties en e‑mails bevatten automatisch huisstijlelementen.
  2. Onderhoudsgemak: DocSys brengt het aantal te onderhouden componenten fors terug. Er is geen programmeerkennis nodig om tekstblokken en standaardsjablonen te maken of te wijzigen. Inhoudsdeskundigen kunnen teksten actueel houden, zonder hulp van ICT.

Eén set sjablonen voor alle vestigingen en alle talen

Holmatro was erg gecharmeerd van het feit dat er slechts één set modellen nodig is om documenten te maken in verschillende talen en voor verschillende vestigingen. Een gebruiker kan op ieder moment de taal van het document wijzigen en de juiste locatie- en afdelingsgegevens worden automatisch in de juiste taal toegevoegd.

Nooit meer overtypen door koppeling met ERP-systeem

Door de koppeling met het ERP-systeem wordt de juiste contactinformatie  van de verschillende vestigingen uit het ERP-systeem automatisch op de juiste plek in documenten geplaatst. Dit scheelt veel overtypen en kopiëren en plakken van informatie. Er wordt efficiënter gewerkt en de kans op fouten is nihil.

Uniforme inhoud dankzij tekstblokken

Holmatro beschikt ook over de mogelijkheid om tekstblokken en standaardbrieven te maken. Dankzij deze bouwstenen zijn naast de huisstijl ook de juiste inhoud van documenten, correct taalgebruik en uniforme tone of voice gegarandeerd. Informatie is actueel te houden zonder dat assistentie nodig is van de IT-afdeling. Dit komt doordat er geen programmeerkennis nodig is om tekstblokken en standaardbrieven te maken en te wijzigen.

Snelle realisatie, langetermijnrelatie

Het initiële project is succesvol uitgevoerd binnen een kort tijdsbestek. In 2008 is DocSys binnen één maand succesvol geïmplementeerd bij alle vestigingen. Holmatro is nog steeds tevreden gebruiker van DocSys.

 

 

Met B-ware hebben we op een eenvoudige manier een uniforme en efficiënte uitrol van onze documenten conform onze corporate identity gerealiseerd. Fantastisch! 
Gert Jan Uijtdewilligen, Manager Business Development & Corporate ICT

Over Holmatro

De hydraulische gereedschappen en systemen van Holmatro worden wereldwijd gebruikt bij reddingsoperaties, industriële toepassingen en special tactics. Holmatro heeft ultramoderne productiefaciliteiten in Nederland en de VS, en verkoopkantoren in Engeland, Polen en China.

Ga naar de website van Holmatro.

Naar het cases overzicht

Zelf de mogelijkheden zien?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie bij u op locatie. 
We zijn telefonisch bereikbaar via 053 – 789 0 987.

Informatie aanvraGEN Neem contact op