DocSys Online ontwikkelingen Q4 2020

Geplaatst op in de categorie nieuws

We zijn hard bezig geweest met workflow integratie in DocSys Online.

Ondersteuning voor DocSys Workflows

DocSys Online heeft nu standaard integratie met DocSys Workflows. Hiermee is het mogelijk is om accordatieflows, zaak-monitoring en -management en reviews te gebruiken. Het is ook mogelijk om workflows binnen documenten toe te voegen, waardoor workflows dynamisch — op basis van documentinhoud — aan te sturen zijn.

Bladwijzers in tekstblokken

Het is nu mogelijk om bladwijzers in tekstblokken aan te maken. Deze kunnen in Word gebruikt worden om snel te navigeren naar voorgedefinieerde pagina’s.

Vernieuwde SharePoint– & OneDrive–plug-ins

SharePoint en OneDrive hebben nieuwe plug-ins gekregen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwe Graph API’s, waardoor de installatie en onderhoud erg versimpeld is. De nieuwe plug-ins zijn ook veel beter geschikt voor gebruik in situaties met duizenden Site Collections.

Verbeteringen

We hebben verbeteringen doorgevoerd in DocSys Online waardoor tekstblokvoorbeelden beter de inhoud weergeven. Daarnaast kunnen zowel tekstblokvoorbeelden als rapportages van standaarddocumenten nu beter omgaan met tekstblokken met inhoudelijke fouten.

Om te helpen inhoudelijke fouten op te sporen geeft DocSys Online nu de paden terug voor cyclische structuren binnen tekstblokken. Deze kunnen in complexe gevallen voorkomen en blijken in de praktijk lastig terug te voeren, zeker in complexe tekstblokken.

We hebben verbeteringen gemaakt in hoe we om gaan met lettertypes, waardoor documenten er nog beter uit zien.

Tags

Terug naar het overzicht