DocSys.Web® gekozen door ARCADIS Nederland

Geplaatst op in de categorie nieuws

ARCADIS Nederland heeft gekozen voor DocSys.Web® als de standaard applicatie voor documentcreatie. Naar aanleiding van de geplande gefaseerde overgang naar Microsoft Office 2007 is besloten de zelf ontwikkelde sjablonen voor de correspondentieset, op basis van macro’s, te vervangen door een standaard product. Gekozen is voor DocSys.Web® omdat alle verschillende in gebruik zijnde Microsoft Office versies standaard worden ondersteund.

Word, PowerPoint en Outlook

Brieven, faxen, memo’s en andere nu gebruikte sjablonen zullen worden omgezet naar DocSys.Web® huisstijlmodellen, tekstblokken en standaarddocumenten. Door inzet van de module Writer voor de documentcreatie, wordt het gebruik en het beheer sterk vereenvoudigd en versneld. Vanwege de open structuur van DocSys.Web® is het gebruik van bijvoorbeeld adresgegevens vanuit Outlook of een CRM-systeem mogelijk.

Voor presentaties in huisstijl vanuit PowerPoint kunnen de medewerkers van ARCADIS ook gebruik maken van DocSys.Web®. Met behulp van de Impression-module is het aanmaken van een basispresentatie een eenvoudige taak. Het invoegen van de verschillende dia’s in de ARCADIS huisstijl wordt gefaciliteerd via de diabibliotheek. Met een druk op de knop is een nieuwe dia, in de juiste opmaak, ingevoegd.

Met behulp van de DocSys.Web®-module voor het instellen van de Outlookondertekening kunnen alle medewerkers, met behulp van een huisstijlmodel, zeer eenvoudig hun e-mailhandtekening instellen. Op deze manier faciliteert ARCADIS een uniforme uitstraling in het gebruik van de Outlookondertekening.

Over ARCADIS Nederland BV

ARCADIS is een toonaangevende, wereldwijd actieve, kennisgedreven onderneming. Men levert design-, advies- en ingenieursdiensten aan bedrijven in binnen- en buitenland. Het succes van de klant staat voorop in de aanpak. Er worden projecten gerealiseerd en programma’s vanaf het concept en ontwerp tot de oplevering en het beheer. ARCADIS is actief op de gebieden van Gebouwen, Milieu & Ruimte, Mobiliteit, Water.

Ga naar de website van ARCADIS.

Terug naar het overzicht