Faciliteer het nieuwe werken met DocSys Online

Geplaatst op in de categorie nieuws

Infographic Microsoft Kantoor van de toekomstUit onderzoek dat Ipsos MORI namens Microsoft heeft laten uitvoeren blijkt dat het traditionele kantoor steeds meer verdwijnt. Mensen hoeven minder op kantoor aanwezig te zijn om hun werk uit te kunnen voeren en vinden hun huis een meer inspirerende omgeving. Met DocSys Online faciliteert u het nieuwe werken en borgt u efficiënte documentcreatie en correct gebruik van de huisstijl.

Cloud-documentensysteem

DocSys Online is een cloud-documentensysteem en geoptimaliseerd voor tablets, en smartphones (naast uiteraard laptops en desktops). Het kent alle voordelen van ons gerenommeerde documentensysteem DocSys.Web, zoals koppelingen met diverse systemen om gegevens geautomatiseerd op de juiste plek te krijgen en de mogelijkheid om met Tekstblokken te werken, maar draait dus volledig online. Gebruikers kunnen hierdoor vanaf iedere locatie en ieder device eenvoudig documenten in huisstijl maken en versturen altijd e-mails die zijn voorzien van een huisstijl e‑mailhandtekening.

Het traditionele kantoor verdwijnt

Uit het onderzoek van Ipsos MORI blijkt dat fysieke aanwezigheid op kantoor steeds minder belangrijk wordt. Veel werkgevers verwachten niet meer dat werknemers van 9 tot 5 achter hun bureau zitten. Vertrouwen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn belangrijk. Al 38% van de MKB-ers geeft aan niet op kantoor te hoeven zijn om hun werk te doen. Werknemers hebben meer behoefte aan mogelijkheden om mobiel te werken dan aan een vaste werkplek: het traditionele kantoor verdwijnt. Met DocSys Online faciliteert u het nieuwe werken en Bring Your Own Device (BYOD) terwijl u toch verzekerd bent van de kwaliteit en herkenbaarheid van de documenten en correspondentie.

Over DocSys Online

  • Cloud-documenten-/correspondentiesysteem
  • Zorgt voor efficiënte documentcreatie
  • Huisstijl altijd geborgd
  • Faciliteert het nieuwe werken, BYOD
  • Integratie met Office 365, SharePoint en andere applicaties/systemen
  • Single sign on
  • Mogelijkheid om met Tekstblokken te werken
  • On-premise, Cloud, SaaS

Lees meer over DocSys Online

 

Tags

Terug naar het overzicht