Getronics selecteert DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Getronics heeft DocSys.Web® geselecteerd als documentgenerator en kan met ingang van 20 maart van dit jaar de huisstijlapplicatie gebruiken voor het aanmaken van documenten in de huisstijl binnen Microsoft Word.

Het feit dat DocSys.Web® ook bij het moederbedrijf KPN reeds jarenlang in gebruik is, heeft bijgedragen aan de keuze voor de standaard huisstijlsoftware van B‑ware Business Software.

Om aan te sluiten bij het internationale karakter van de onderneming heeft de gebruiker de keuze tussen Nederlands- of Engelstalige schermen. Documenten kunnen vanzelfsprekend in verschillende documenttalen worden aangemaakt, terwijl er toch maar één sjabloon onderhouden hoeft te worden.

Ook voor presentaties

Voor presentaties in huisstijl vanuit PowerPoint kunnen de medewerkers van Getronics ook gebruik maken van DocSys.Web®. Met behulp van de Impression-module is het aanmaken van een basispresentatie een eenvoudige taak.

Over Getronics

Met een wereldwijde omzet van 1,9 miljard euro in 2008 en circa 14.300 medewerkers (FTE) is Getronics de grootste ICT-dienstverlener in de grootzakelijke markt van de Benelux en een toonaangevende speler wereldwijd. Als expert in werkplekdienstverlening, connectiviteit, datacenters en adviesdiensten helpt Getronics medewerkers en organisaties beter te presteren. Getronics beschikt hiervoor over een compleet portfolio aan geïntegreerde ICT-diensten voor de grootzakelijke markt en werkt op basis van zijn unieke Global Service Delivery Model waardoor klanten over de wereld verzekerd zijn van integrale dienstverlening van een consistente kwaliteit.

Sinds 23 oktober 2007 maakt Getronics deel uit van KPN, de grootste aanbieder van telecommunicatiediensten in Nederland. Met de samenvoeging van Getronics en de ICT-activiteiten van KPN is de grootste ICT-dienstverlener van de Benelux een feit. Binnen KPN is Getronics het label voor alle ICT-diensten aan de grootzakelijke markt. Door de overname beschikt Getronics over meer financiële slagkracht, stabiliteit en innovatievermogen. Hiermee is Getronics goed gepositioneerd om zijn positie als marktleider in ICT-dienstverlening in Europa te versterken.

Ga naar de website van Getronics.

Terug naar het overzicht