Goud, wierook en mirre?

Geplaatst op in de categorie nieuws

Goud, wierook en mirre? Nee, dit jaar gaan we het heel anders doen! Traditiegetrouw komt er op 6 januari iets uit het oosten. Dit jaar presenteert B-ware Business Software uit Enschede: www.docsysdotweb.nl

Op deze vernieuwde website staat DocSys.Web® centraal, deze huisstijlautomatiseringssoftware helpt al meer dan 150.000 gebruikers om alle correspondentie in huisstijl te versturen. Omdat dit niet de enige kracht is van DocSys.Web® hebben we een website gemaakt waarop uitgebreide informatie te vinden is over alle andere mogelijkheden. Dit is aangevuld met testimonials van onze klanten waaronder NS, Arcadis, KPN, Menzis en Strukton, want praktijkvoorbeelden zeggen natuurlijk het meest.

Wat is DocSys.Web® (DocSysdotWeb)?

DocSys.Web® is gespecialiseerd in het opmaken van Office-documenten in de juiste huisstijl. Het is een modulair opgebouwd softwarepakket; voor elke Office-toepassing is een module beschikbaar. Deze flexibele oplossing past bij elke organisatiegrootte en huisstijlambitie. U kiest welke modules voor uw organisatie interessant zijn en betaalt dus niet voor functionaliteiten waar u geen gebruik van maakt. Bijvoorbeeld Writer als aanvulling op Word, Impress voor PowerPoint-presentaties en Signer verzorgt e-mailondertekeningen in Outlook.

Door de slimme architectuur wordt DocSys.Web® niet alleen ingezet als huisstijlbewaking, maar met een koppeling aan DMS-systemen worden alle documenten automatisch gearchiveerd, zonder dat een medewerker hier extra handelingen voor hoeft te verrichten. Contacten vanuit Outlook en CRM worden moeiteloos geïntegreerd met DocSys.CRM, waardoor DocSys.Web® een ideaal hulpmiddel is om medewerkers efficiënter te laten werken. Iedereen zich kan richten op inhoudelijke zaken zonder daarvan afgeleid te worden.

Deze nieuwe website geeft meer inzicht over de mogelijkheden van DocSys.Web®, het huisstijlsysteem dat bij meer dan 50 bedrijven de huisstijl verzorgt en dagelijks meer dan 150.000 gebruikers helpt bij het aanmaken van Microsoft en Open Office documenten.

Over B-ware Business Software, specialist in softwareontwikkeling

B-ware Business Software is marktleider op het gebied van documentgeneratie. B-ware Business Software onderscheidt zich al 20 jaar in de markt door innovatieve oplossingen. Doordat B-ware hoge eisen stelt aan de kwaliteit, de oplevertijden en een goede nazorg, heeft B-ware een bijzonder gering verloop in het klantenbestand kunnen realiseren.

Terug naar het overzicht