Info en tips: DocSys.Web gebruikersforum

Geplaatst op in de categorie nieuws

DocSys.Web gebruikersforum voor tips en trucsMaakt u documenten in huisstijl met behulp van DocSys.Web (ook bekend als de HEINEKEN VI Tool en (NS) Documentensysteem) en wilt u uw ervaring delen of vragen stellen over het gebruik van de verschillende modules? Dat kan!

Forum: antwoord op vragen, tips en trucs

Vanaf vandaag is het DocSys.Web gebruikersforum beschikbaar, dé plek om ervaringen te delen en vragen te stellen over het maken van brieven, offertes, contracten, PowerPoint-presentaties, digitale nieuwsbrieven en meer. Ervaren B-ware medewerkers leveren regelmatig bijdragen aan het Forum en zullen vragen beantwoorden. Zo ontstaat een interactief Forum met nuttige informatie, tips en trucs.

Service voor gebruikers

Het Forum staat ter beschikking aan de gebruikers van DocSys.Web die werkzaam zijn voor organisaties met een ‘Standard’ of ‘Professional’ Service Level Agreement. Zij kunnen een account aanmaken en kosteloos gebruik maken van het Forum. Voor iedere organisatie is naast het algemene gedeelte een afgeschermde eigen omgeving beschikbaar. B-ware vindt het belangrijk om goede service te bieden en in contact te zijn met eindgebruikers. Met het Forum helpen we gebruikers om zo efficiënt mogelijk met onze software te werken. Zo wordt het maken van documenten in huisstijl nog eenvoudiger.

Voordelen Service Level Agreement

Een ‘Professional’ SLA biedt – naast het Forum – nog vele andere voordelen. U heeft bijvoorbeeld kosteloos recht op nieuwe versies van de Programmatuur, periodieke gebruiksrapportages en een enquête onder eindgebruikers. En wist u al dat u ervaren ICT-professionals kunt inhuren voor een tarief dat lager is dan dat van uitzendbureaus?

Meer weten?

Neem contact op met B-ware Business Software.

Het Forum is binnenkort ook beschikbaar in het Engels. 

Tags

Terug naar het overzicht