Microsoft Dynamics CRM

Geplaatst op in de categorie nieuws

Er is tijdens de implementatie van Microsoft CRM bij woningcorporatie de Alliantie een koppeling gemaakt met het huisstijlautomatiseringsprogramma DocSys.Web® van de firma B-ware. De Alliantie is een woningcorporatie met woningen in het noorden van de Randstad. Met 60.000 woningen is de Alliantie de tweede woningcorporatie van Nederland. Vier werkmaatschappijen, ondersteund door een concernstaf in Huizen, zorgen voor betaalbare en goede woonruimte in vitale wijken.

Door de koppeling tussen Microsoft CRM en DocSys.Web® is de Alliantie in staat om de relatie-informatie in CRM te gebruiken voor diverse correspondentiedoeleinden. Hierbij worden de volledige huisstijl, lay-out, logo’s en lettertypen automatisch door DocSys.Web® verzorgd.

Bij het versturen van de correspondentie wordt er in Microsoft CRM automatisch een activiteit aangemaakt waarin o.a. de datum van versturen, ondertekenaar, onderwerp en een verwijzing naar het document worden vastgelegd. De correspondentiehistorie in Microsoft CRM wordt geregistreerd wat waarborgt dat alle contactmomenten vanuit één applicatie te benaderen zijn.

Zie voor meer informatie onderstaande websites:
www.de-alliantie.nl
www.crmpartners.nl
www.b-ware.com

Terug naar het overzicht