Nieuwe website www.docsys.nl

Geplaatst op in de categorie nieuws

U kijkt naar de nieuwe website van DocSys, de modulaire software voor documentcreatie in huisstijl.

Heldere structuur

Dankzij de nieuwe structuur kunnen we informatie over de diverse oplossingen en modules overzichtelijk aanbieden. Voor iedere doelgroep – van eindgebruiker tot IT-manager, van Communicatiemanager tot Inkoopmanager – worden de voordelen van DocSys kernachtig weergegeven.

Responsive

Omdat de website repsonsive is, wordt de informatie goed getoond op zowel desktops, laptops, tablets als smartphones.

Cases en Contact

We hebben prachtige klanten die heel blij zijn met onze software. Om dit beter te laten zien, hebben de Cases een prominentere rol gekregen. Daarnaast is het eenvoudiger geworden om vrijblijvend contact met ons op te nemen of een gratis demo aan te vragen.

Meerdere DocSys ‘smaken’, nieuwe URL

DocSys heeft in de afgelopen jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. DocSys.Web is al jarenlang in gebruik bij diverse klanten. Naast DocSys.Web hebben we nu ook een cloud-oplossing: DocSys Online, een clientbased oplossing: DocSys Desktop en een speciale serverbased documentgenerator: De Documentserver. DocSys is er in ‘verschillende smaken’. Zo is er altijd een oplossing die past bij de wensen en infrastructuur van uw organisatie. Gezien de verschillende DocSys ‘smaken’ is gekozen voor de nieuwe URL www.docsys.nl in plaats van www.docsysdotweb.nl.

In ontwikkeling

Uiteraard blijven we de website steeds verder doorontwikkelen. We zullen bijvoorbeeld algemene filmpjes toevoegen over de werking van DocSys en nieuwe filmpjes plaatsen over bijvoorbeeld het Brievenboek. Mocht u vragen of opmerkingen hebben over DocSys of de nieuwe site, dan horen we dat graag.

Terug naar het overzicht