Overheid: besparen door digitaliseren

Geplaatst op in de categorie klanten, nieuws

B-ware maakt het nieuwe werken mogelijk met DocSys.WebRonald Plasterk, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties wil dat burgers overheidszaken vanaf 2017 volledig digitaal kunnen regelen. Plasterk denkt dat deze digitalisering jaarlijks een besparing van 300 à 400 miljoen euro oplevert. B-ware helpt digitale processen te optimaliseren en een forse besparing te realiseren. DocSys.Web maakt papierloos werken mogelijk.

DocSys.Web, digitale documentstroom en communicatie

B-ware is gespecialiseerd in het optimaliseren van document workflow processen en het verzorgen van de opmaak in huisstijl van allerlei soorten documenten en communicatiemiddelen. U moet hierbij denken aan documenten in verschillende bestandsformaten zoals .DOC, .PDF, .PPT en .XLS. Maar DocSys.Web verzorgt bijvoorbeeld ook de opmaak van e-mails en digitale nieuwsbrieven. B‑ware waarborgt uw professionele uitstraling en zorgt dat u efficiënt en zaakgericht kunt werken.

DocSys.Web onderdeel van DigiJust

Het Ministerie van Justitie is een aantal jaren geleden begonnen met het project DigiJust om de volledige documenthuishouding te digitaliseren. DocSys.Web is volledig geïntegreerd in DigiJust. De DocSys documentgenerator wordt gebruikt om vanuit het backofficesysteem FileNet geautomatiseerd documenten in huisstijl te maken. Medewerkers van het ministerie van Veiligheid en Justitie kunnen vanuit een dossier in FileNet met één druk op de knop een model binnen DocSys.Web aanroepen en automatisch laten vullen met de relevante dossiergegevens. Als het document is bewerkt wordt het vanuit DocSys.Web in het dossier teruggeplaatst. De documentgegevens kunnen hierbij vanuit DocSys.Web aan FileNet worden doorgegeven.

Tags

Terug naar het overzicht