Strukton internationaal met DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Strukton heeft DocSys.Web® gekozen als applicatie voor het genereren van documenten in de huisstijl op de werkplek. Alle medewerkers van Strukton en haar dochterondernemingen in Nederland en daar buiten kunnen nu Word- en PowerPoint-documenten genereren in de juiste huisstijl. Tevens biedt DocSys.Web® de gebruiker de mogelijkheid om verschillende e-mailondertekeningen in te stellen voor gebruik binnen Outlook.

Internationaal

Vanwege het internationale karakter van de organisatie kan de gebruiker de taal van de schermen en help van DocSys.Web® zelf selecteren. Momenteel zijn voor Strukton vier talen beschikbaar, Nederlands, Engels, Duits en Frans. In de toekomst zullen de overige talen, zoals deze in de documenten gebruikt kunnen worden, eventueel worden toegevoegd.

De Officemodellen kunnen door de gebruiker in verschillende talen worden aangemaakt. In eerste instantie is gekozen voor acht documenttalen. De medewerker kan zelfs bij het hergebruiken van een bestaand document de documenttaal nog aanpassen. Alle vaste elementen uit het model worden dan vertaald in de dan geselecteerde documenttaal. Zelfs de spellingscontrole wordt volledig automatisch ingesteld op deze taal.

Ondanks de aanwezigheid van de verschillende talen en meerdere beeldmerken, is er voor de functioneel beheerder slechts één briefsjabloon te onderhouden.

Bedrijfsonderdelen

Ondanks de complexe organisatiestructuur van Strukton, er zijn vijf werkmaatschappijen met vele business units, is het beheer van de beeldmerken in de modellen tot een minimum beperkt. Er zijn momenteel meer dan 115 verschillende entiteiten, met de daarbij behorende beeldmerken en juridische gegevens ingevoerd.
Iedere gebruiker kan zich, via een afzenderboek, aan een of meerdere business units koppelen. Hierna plaatst DocSys.Web® automatisch het juiste beeldmerk en de correcte juridische gegevens. 

Terug naar het overzicht