Woningcorporatie Friesland kiest voor DocSys.Web®

Geplaatst op in de categorie nieuws

Corporatieholding Friesland, Woon!, WoonBedrijf, WoonService en WoonProject gaan vanaf woensdag 9 januari door onder één naam. Met de nieuwe naam schept de woningcorporatie duidelijkheid voor haar klanten. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl. Een huisstijl die op dinsdag 8 januari tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is onthuld.

Voor het genereren van documenten en presentaties in de nieuwe huisstijl, heeft de woningcorporatie gekozen voor de introductie van een nieuw documentgeneratiesysteem, DocSys.Web van B‑ware Business Software. DocSys.Web wordt ingezet voor 250 gebruikers. Deze gebruikers kunnen zowel documenten als presentaties in de juiste huisstijl maken binnen het centraal beschikbare systeem. In een kort ontwikkel- en implementatieproject heeft B‑ware samen met de woningcorporatie een mooie klus geklaard.

De huisstijl van de woningcorporatie is ontworpen door vormgever Ed de Boer uit Wiuwert. De Boer ontwierp een logo dat eenvoud, menselijkheid, duurzaamheid en warmte uitstraalt. Verder was De Boer verantwoordelijk voor de toepassing van de nieuwe huisstijl op de verschillende huisstijldragers. Vanaf 9 januari start de woningcorporatie met een mediacampagne van vier weken om de nieuwe naam onder de aandacht te brengen. Huurders, belanghouders en leveranciers van de woningcorporatie worden via een mailing op de hoogte gesteld van de naamsverandering.

Terug naar het overzicht